La FCVS presenta la guia "El voluntariat als centres de salut"

El document vol apropar recomanacions i bones pràctiques a entitats socials i centres de salut en relació amb el voluntariat sanitari. 

Content
Esquerra

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) presenta un document interactiu que ofereix pautes i orientacions a les entitats i als centres de salut que volen implementar un programa de voluntariat a un centre de salut o que necessiten eines per millorar programes de voluntariat que ja estan en funcionament. La guia és el resultat del treball col·lectiu de 18 entitats i centres de salut de tot Catalunya.

Per apropar aquesta guia de recomanacions i bones pràctiques, es portaran a terme actes a Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona. A cada sessió es comptarà amb la participació de professionals de la salut i entitats responsables del voluntariat del territori. El primer acte amb la presentació de la guia tindrà lloc el pròxim dijous 20 d’abril a Lleida. El següent serà el dimecres 10 de maig a Girona, el dijous 18 de maig a Barcelona i els últims els dies 20 i 21 d’octubre a Tarragona.

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats