La FECEC celebra 20 anys al costat dels pacients amb càncer i de les seves famílies a Catalunya

Organitza diverses accions comunicatives i cicles seminaris web gratuïts que es duen a terme durant tot l’any. 

Content
Esquerra

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) celebra 20 anys de trajectòria en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya i sobretot en la millora de la qualitat de vida dels pacients amb càncer i de les seves famílies. La federació és cens d’informació i dona servei a les entitats contra el càncer federades, alhora que fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic, desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents i recerca psicosocial. 

La FECEC duu a terme aquestes tasques oferint serveis i espais de trobada a les entitats per donar suport a la seva tasca, representa als pacients davant les administracions públiques i altres organitzacions per defensar els seus drets, elabora informes i estudis en l’àrea psicosocial i també desenvolupa tres programes propis: foment del voluntariat en l’àmbit oncològic, prevenció i sensibilització de la malaltia i el programa 'Després del Càncer'. Actualment, la federació compta amb 15 entitats federades que atenen uns 15.000 pacients i famílies amb serveis d’atenció psicosocial, col·laboren més de 5.000 voluntaris i hi treballen més de 90 professionals. 

Per celebrar aquests 20 anys d’existència, l’entitat ha organitzat una sèrie d’activitats adaptades a les circumstàncies, com cicles de seminaris web gratuïts i diferents accions comunicatives que repassaran la història de la FECEC i que es podran seguir a les seves xarxes socials i en un web específic
 

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats