Magic Line 2020: Caminar transforma

La mobilització solidària de Sant Joan de Déu se celebra l’1 de març i estrena nou recorregut a Barcelona.

Content
Esquerra
Caminar transforma’ és el lema de la Magic Line 2020, impulsada per Sant Joan de Déu i que tindrà lloc l’1 de març. A Barcelona, la caminada solidària tindrà diversos recorreguts i, com a novetat, se n’estrena un de nou de 2 quilòmetres per facilitar la participació de persones que fins ara han tingut dificultats per fer-la i amb la voluntat que sigui encara més inclusiva.  
Una altra de les novetats és que en aquesta 7ª edició la Magic Line compta amb una ciutat nova que se sumarà a la iniciativa. A banda de Barcelona, Mallorca i València, aquest any també arribarà a Múrcia. 
 
Aquest esdeveniment es caracteritza perquè ningú camina sol, el 100% dels fons captats es destinen a projectes socials i ningú guanya ni perd. Per això, grups de famílies, escoles, empreses i grups d’amics se sumen al repte solidari per captar fons que es destinen a projectes socials dirigits a persones en situació de vulnerabilitat. La Magic Line és una de les mobilitzacions solidàries més consolidades a la capital catalana. Fins ara, ha captat prop d’1 milió i mig d’euros, uns recursos amb els quals s’han finançat més de 200 projectes gràcies a la solidaritat de més de 60.000 persones.