Medalla d’Honor de Barcelona a la Taula del Tercer Sector

Junt amb el Col·legi de Metges de Barcelona, el d’Infermeria, el de Treball Social i el Gremi d’Hotels de Barcelona

Content
Esquerra
El Plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona ha decidit atorgar una de les Medalles d’Honor de Barcelona a la Taula del Tercer Sector. El consistori reconeix, així, la tasca que, en aquest cas, han fet les entitats socials per donar resposta a l’impacte de la Covid-19  A més de la Taula, entre els guardonats també hi ha el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.
 
Per al consistori, "la crisi ha tingut un gran impacte al món i a la ciutat pel nombre de víctimes i famílies afectades, així com per la paralització de la vida econòmica que ha deixat sense ingressos moltes persones. La situació ha deixat enormes seqüeles en l’àmbit social, fent créixer la vulnerabilitat, especialment d’aquells sectors de la població més castigats. Amb les cinc Medalles d’Honor de l’àmbit de ciutat, el consistori vol reconèixer la tasca que han fet aquests col·lectius per donar resposta a la situació, sent conscients que són molts més els sectors que hi han treballat des de diferents àmbits".
 
La Medalla d’Honor de Barcelona distingeix aquelles persones o entitats que amb la pràctica de la seva labor professional o social han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i els valors cívics.
 
Dreta
Temàtica
Banner

Destacats