Oferta laboral: coordinació territorial del projecte IMV

La Taula necessita incorporar aquest perfil. Es pot presentar el CV i la carta de presentació fins al 26 d’octubre de 2022.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya necessita incorporar al seu equip una persona responsable de la coordinació territorial del projecte de l’Ingrés Mínim Vital (IMV), que ha posat en marxa conjuntament amb l’European Anti-poverty Network a Espanya (EAPN-ES). 

Les seves funcions seran: la coordinació d’un equip de persones que desenvoluparà el projecte de l’IMV a Catalunya, garantint el correcte desenvolupament de les diferents fases d’aquest, el compliment del cronograma i la qualitat dels productes finals, donant solució a les diferents incidències que es puguin produir, entre altres tasques. 

El perfil que se cerca és el d’una persona amb una llicenciatura o grau, preferiblement en Sociologia o altres ciències socials i es valorarà que tingui coneixements i experiència en les matèries d’acció d’EAPN i la Taula del Tercer Sector; en els esquemes d’ingressos mínims en els àmbits estatal, autonòmic i europeu; en gestió i implementació de projectes territorialitzats en estructures en xarxa, així com disponibilitat per viatjar per Catalunya i a la seu central d’EAPN España, a Madrid.  

El contracte que s’ofereix té la durada d’un any, amb una jornada de 38,5 hores setmanals, una retribució de 28.150€ bruts anuals en 14 pagues i la incorporació és immediata. Les persones interessades poden presentar el seu curriculum vitae i una carta de motivació en un únic document adjunt al correu electrònic taula@tercersector.cat fins al 26 d’octubre de 2022. Imprescindible indicar en l’assumpte: CORIMV
 

Dreta