Oferta laboral: coordinador/a de projectes per a m4Social

La Taula necessita incorporar aquest perfil. Es pot enviar el CV fins al 4 de setembre de 2023.

Content
Esquerra

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya vol incorporar al seu equip professional un/a coordinador/a de projecte per a m4Social, el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social.

Les seves funcions seran dissenyar i executar l'estratègia de l'àrea d'innovació i digitalització de la Taula; supervisar, dirigir i executar projectes i estudis per impulsar la transformació digital en les entitats socials; planificar, coordinar i supervisar tot el cicle del projecte SimbiòTIC; representar institucionalment m4Social en espais de referència d'innovació tecnològica i amb les principals administracions catalanes; gestionar noves oportunitats, i reportar sobre l'evolució del projecte, entre altres tasques.

El perfil que se cerca és el d’una persona amb una titulació acadèmica de grau superior (llicenciatura, grau, enginyeria) i amb experiència en gestió de projectes de dinamització tecnològica, transformació digital i innovació i coneixements en l'àmbit TIC. Entre les competències necessàries, es demana que tingui coneixements i experiència en l'ecosistema de la innovació i les tecnologies a Catalunya; en l'àmbit del tercer sector social, i en l'ús intensiu d'eines TIC.

També es valorarà que tingui experiència en les tasques esmentades i en l'àmbit de la consultoria tecnològica o en processos d'innovació tecnològica; així com formació addicional en l'àmbit de les TIC i la gestió de projectes, entre altres. 

S'ofereix contracte indefinit, jornada de 38,5 hores/setmana amb flexibilitat horària; treball a distància -opcionals dos dies a la setmana un cop passat el període d’integració a l’equip i a les responsabilitats-, retribució de 33.400,00 € bruts anuals i incorporació a finals de setembre de 2023.

Les persones interessades poden presentar el seu currículum vitae i una carta de motivació al correu electrònic taula@tercersector.cat fins al 4 de setembre de 2023. Cal indicar en l’assumpte: PL03-2023_Nom_cognoms.

El nom de l'arxiu ha de seguir la següent estructura: Nom_Cognoms_CV_2023. 

És imprescindible consultar el document adjunt amb les condicions específiques i el procediment a seguir.