Oferta laboral: personal tècnic del projecte IMV

La Taula necessita incorporar aquest perfil. Es pot enviar el CV i la carta de presentació fins al 26 d’octubre de 2022.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya necessita incorporar al seu equip personal tècnic pel projecte de l’Ingrés Mínim Vital (IMV), que ha posat en marxa conjuntament amb l’European Anti-poverty Network a Espanya (EAPN-ES). 

Les seves funcions seran: posar-se en contacte amb els centres o espais socials que poden facilitar l’accés a les persones en situació de pobresa i exclusió social que compleixin els requisits del projecte i acordar la seva participació en aquest; impartir formació sobre els tràmits de l’IMV; realitzar enquestes i elaborar informes, entre altres tasques. 

El perfil que se cerca és el d’una persona amb una formació acadèmica de grau mitjà o superior, preferiblement en l’àmbit de les ciències socials o humanes. Es valorarà que tingui coneixements i experiència en intervenció amb persones en situació de pobresa o exclusió i en les matèries d’acció d’EAPN i la Taula del Tercer Sector, així com disponibilitat per viatjar per Catalunya i a la seu central d’EAPN España, a Madrid.  

El contracte que s’ofereix té la durada d’un any, amb una jornada de 38,5 hores setmanals, flexibilitat horària, una retribució de 26.000€ bruts anuals en 14 pagues i la incorporació és immediata. Les persones interessades poden presentar el seu curriculum vitae i una carta de presentació en un únic document adjunt al correu electrònic taula@tercersector.cat fins al 26 d’octubre de 2022. Imprescindible indicar en l’assumpte: TECIMV

Dreta
Banner

Destacats