Oferta laboral: personal tècnic del projecte IMV

La Taula necessita incorporar aquest perfil. Es pot enviar el CV i la carta de presentació fins al 26 de gener de 2023.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya necessita incorporar al seu equip una persona tècnica pel projecte de l’Ingrés Mínim Vital (IMV), que ha posat en marxa conjuntament amb l’European Anti-poverty Network a Espanya (EAPN-ES). 

Les seves funcions seran: posar-se en contacte amb els centres o espais socials que poden facilitar-los l’accés a les persones en situació de pobresa i exclusió social que compleixin els requisits del projecte i acordar la seva participació en aquest; impartir formació sobre els tràmits de l’IMV; realitzar enquestes i elaborar informes, entre altres tasques. 

El perfil que se cerca és el d’una persona amb estudis superiors en psicologia, sociologia, educació o treball social, entre altres, i és imprescindible que tingui experiència mínima de 2 anys en intervenció amb col·lectius en situació de vulnerabilitat. També, cal que tingui formació vinculada a les matèries d’acció d’EAPN i la Taula del Tercer Sector, així com carnet de conduir, vehicle propi i disponibilitat per viatjar per Catalunya i a la seu central d’EAPN España, a Madrid.  

La durada del contracte que s’ofereix és fins al 31 d'octubre de 2023, amb una jornada de 38,5 hores setmanals, flexibilitat horària, una retribució de 27.516€ bruts anuals i la incorporació és immediata. Les persones interessades poden presentar el seu curriculum vitae i una carta de presentació en un únic document adjunt al correu electrònic natalia.cujo@eapn.es fins al 26 de gener de 2023. Imprescindible indicar en l’assumpte: TECIMV

Dreta
Banner

Destacats