ONCE Catalunya lliura els Premis Solidaris 2023

Els guanyadors són la Fundació Surt, Maria Victòria Molins, ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio, Worldcoo i l’Ajuntament de Reus.
 

Content
Esquerra

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2023 tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària i procuren la inclusió social de tota la ciutadania, la normalització, l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials de les persones en situació de vulnerabilitat.

Els guanyadors de l’edició 2023 són:  la Fundació Surt en la categoria Institució, Organització, Entitat o ONG; el programa ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio al mitjà o projecte de comunicació; Maria Victòria “Viqui” Molins a la Persona Física; WorldCoo a l'Empresa i l’Ajuntament de Reus a la categoria d’Administració Pública.

“Aquests guardons premien la solidaritat que tenim la sort de rebre cada dia a Catalunya i que ens permet fer la nostra tasca social. Els Premis Solidaris ONCE Catalunya donen visibilitat a persones i iniciatives que moltes vegades són invisibles” ha assegurat el president dels Premis Solidaris ONCE Catalunya i també president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, David Bernardo. “Ens agradaria que tothom sapigués de les seves lluites i superacions quotidianes perquè s’ho mereixen. Fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar” ha destacat Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.
 

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats