Preocupació al Tercer Sector per la intervenció dels comptes de la Generalitat

La Taula del Tercer Sector ha mantingut contactes amb Economia per trobar una solució efectiva.

Content
Esquerra
Els efectes de la intervenció dels comptes de la Generalitat es podrien començar a notar sobre algunes entitats socials, tant pel que fa a la incertesa sobre les dates habituals o previstes de pagament de concerts, convenis, subvencions, etc.; com pel que fa al bloqueig de línies de factoring amb entitats financeres. És per aquest motiu que la Taula del Tercer Sector ha mantingut diversos contactes amb el Departament d’Economia per trobar una solució que afecti el menys possible a les entitats del Tercer Sector Social.
 
Segons les informacions que ha facilitat el Departament d’Economia a la Taula del Tercer Sector es podran continuar signant convenis, aprovant ajuts i pagant-los amb normalitat durant el proper trimestre. Economia també s’ha compromès a què els possibles retards acabin perjudicant el mínim possible a les entitats socials.
 
La Taula del Tercer Sector ha obert un canal de comunicació permanent amb les seves entitats mitjançant el correu incidencia@tercersector.cat per resoldre possibles dubtes i rebre possibles qüestions d’entitats socials de la Taula del Tercer Sector.
 
Dreta
Temàtica
Banner

Destacats