Primer supermercat català gestionat per persones amb discapacitat

Obrirà les seves portes en l'últim trimestre de 2017 a Manresa.

 

Content
Esquerra

AMPANS i Caprabo han anunciat que obriran el primer supermercat de Catalunya gestionat íntegrament per persones amb discapacitat. El nou establiment comercial serà una franquícia i obrirà les seves portes en l'últim trimestre de 2017, a Manresa.

El director general d'AMPANS, Toni Espinal, va explicar que aquest projecte respon al seu caràcter emprenedor per generar oportunitats laborals per a les persones. Va assenyalar que encara que l'objectiu primordial de l'entitat "és acompanyar i preparar a les persones perquè puguin ocupar un lloc de treball en empreses de la comarca", l'obertura de l'establiment "és un pas més en la diversificació laboral del nostre centre especial de treball". També va assenyalar la importància d'estar cada dia en contacte amb la societat.

El director general de Caprabo, Martin Gandiaga, va afirmar que es tracta d'un projecte d'innovació social i que consideren que "obre noves oportunitats per a persones amb discapacitat i fa visible la diversitat de capacitats i les seves opcions professionals en un sector en què estàs en ple contacte amb la societat de manera intensa i diària".

Al País Basc ja existeixen tres supermercats gestionats íntegrament per persones amb discapacitat. Són fruit de la col·laboració entre Eroski i Gureak. El primer va obrir el mes d'octubre de 2015 a Azpeitia, Guipúscoa, i els altres dos estan a Vitòria, Àlaba.

Font: Xarxanet

Dreta
Banner

Destacats