Salut mental: drets, desigualtats i diversitats

La federació celebra el seu 25è aniversari amb un col·loqui presentat i moderat per Xavier Graset. 

Content
Esquerra
Per celebrar els 25 anys del Fòrum Salut Mental, la federació -entitat de la Taula- organitza la taula rodona ‘Salut mental: drets, desigualtats i diversitats’, que tindrà lloc el 15 de novembre al Palau Robert. El col·loqui, que serà moderat i presentat pel periodista de TV3 Xavier Graset, pretén fer un debat obert sobre la salut mental, obrint-lo a altres disciplines i àmbits. Per això a la taula rodona hi participaran experts en filosofia, antropologia i sociologia: Miquel Domènech, professor associat de psicologia social a la Universitat Autònoma de Barcelona; Berta Barbet, politòloga per la Universitat Atònoma de Barcelona, i Carme Trilla, experta en polítiques d’habitatge i presidenta de la Fundació Hàbitat3.
 
El col·loqui també vol obrir la mirada a aspectes més globals de la salut mental i els seus efectes en les persones i les comunitats com, per exemple, com afecta la situació de precarietat laboral al joves i a seva vida ampliada a les xarxes socials  o  l’aïllament i la soledat de la gent gran, entre altres reptes socials. 
 
L'aforament és limitat i la data màxima per apuntar-se és l'11 de novembre. Cal enviar un correu a forum@uch.cat amb les dades de contacte (nom i cognoms i entitats). 
 
Dreta
Temàtica