Salut mental

INCLUSPORT

El 26 de novembre entre les 10h i les 14h, Fòrum Salut Mental organitza la 5ª Jornada d'esports inclusius al Poliesportiu Camp del Ferro de Barcelona. 
Els i les participants podran gaudir d'activitats com el ioga, el softbol, el bàsquet, el bin pong i el futbol sala i, de regal, s'emportaran una samarreta i un obsequi.  

 

'Salut mental amb perspectiva de gènere. Drets sexuals i xarxes de suport'

Els drets sexuals i reproductius formen part dels drets humans i fan referència a la presa de decisions autònoma sobre la manera de viure el cos, la sexualitat i la reproducció.

Una eina que promou aquests drets són els grups d'ajuda mútua i d'intervenció grupal per a dones, que contribueixen a crear una xarxa social útil i suposen un recurs per a l'empoderament, la connexió entre elles i la promoció de la salut.

Dincat exigeix protegir urgentment les persones amb discapacitat intel·lectual amb la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19

Dincat, representant del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, exigeix al Govern espanyol i, en concret, al Ministeri de Sanitat, que prioritzi immediatament totes les persones amb discapacitat intel·lectual a l’hora d’administrar la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19.

La Federació de Salut Mental de Catalunya rep la Medalla d’honor de l’Ajuntament de Barcelona

El passat 30 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona va fer entrega de la Medalla d’honor de la ciutat a la Federació de Salut Mental de Catalunya (SMC). El guardó reconeix així a persones i entitats que han treballat per donar resposta des de la ciutadania a les necessitats en temps de pandèmia.