Sant Joan de Déu dona veu a joves que trenquen estereotips

La nova sèrie documental#JoHoCanvioTot narra diferents realitats socials de 7 joves. 

Content
Esquerra
Solidaritat Sant Joan de Déu ha presentat #JoHoCanvioTot, una nova sèrie documental en la qual 7 joves parlen de la seva experiència amb la salut mental, el sensellarisme, les malalties degeneratives, les malalties de transmissió sexual, les migracions i la diabetis. La sèrie, que posa el focus en els joves i el seu llenguatge, pretén sensibilitzar sobre aquestes realitats socials, trencar prejudicis i promoure una implicació activa de la ciutadania per aconseguir una societat més inclusiva.
 
Sant Joan de Déu aposta per difondre els continguts dels vídeos sobretot a les xarxes socials, especialment a Instagram (@latidosSJD) però també a Youtube, per arribar al públic més jove. A més, també es projecten en cinemes.
 
La sèrie documental s’emmarca dins el projecte de sensibilització, Batecs. En paral·lel a l’estrena dels vídeos, Sant Joan de Déu ha llançat la nova web batecs.org, un espai d’experiències personals i altres recursos per educar en valors i que es dirigeix a persones compromeses socialment. El web gira al voltant dels continguts de 4 eixos: justícia social, implicació ciutadana, trencant prejudicis i humanitzant la salut.  
Dreta