Signem un conveni de col·laboració amb SECOT

SECOT posa el seu equip de persones expertes a disposició de les entitats socials perquè les assessorin, acompanyin i formin sobretot en la captació de recursos i el finançament.

Content
Esquerra

La Taula del Tercer Sector i SECOT Barcelona (Voluntariat Sènior d’Orientació Empresarial) han signat un conveni de col·laboració. Aquest acord -subscrit per Antoni Escrich, president de SECOT, i Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya- permet que SECOT posi a disposició de les entitats socials el seu equip de persones expertes perquè sobretot puguin assessorar, acompanyar i formar les organitzacions del tercer sector en la captació de recursos i finançament. L’objectiu és que les entitats socials puguin millorar la seva gestió econòmica i financera en un context especialment complex per la crisi social derivada de la Covid-19 i en el qual el tercer sector ha hagut d’augmentar l’atenció i els suports a les persones per donar resposta a les noves necessitats socials sorgides arran la pandèmia.

SECOT Barcelona és una associació constituïda com a xarxa amb 150 consultors i consultores sèniors, en marxa des de l’any 1990. L’associació està formada per persones de perfil empresarial i directiu que provenen del sector industrial, de serveis i acadèmic. Les activitats de SECOT són de consulta, assessorament i tutoria en gestió empresarial i es dirigeixen a persones emprenedores, autònomes, PIMES, microempreses i entitats del Tercer Sector Social.

Dreta