Últims dies per als Premis Montserrat Roig

Els guardons promouen un millor tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació.

Content
Esquerra
Últims dies per presentar treballs a la 3ª edició dels Premis Montserrat Roig al Periodisme i la Comunicació Social, impulsats per l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal de Benestar Social. Aquests guardons volen promoure i incentivar un millor tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació.
 
Els premis compten amb 4 categories i és condició indispensable que els treballs que es presentin estiguin relacionats amb la ciutat de Barcelona pel que fa a la temàtica tractada, el públic objectiu o el marc d’incidència.
 
Periodisme social
Comunicació social
Promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social 
Premi especial del jurat
 
Una de les principals novetat d’aquesta edició és l’ampliació de l’apartat dels projectes d’investigació que passa d’un a tres premis, amb una dotació total de 24.000 € (8.000 € cadascun). Les temàtiques s’han de centrar en ‘Territoris i desigualtats’ des de diferents òptiques: feminització de la pobresa, infància i vulnerabilitat o àmbit obert. Els guardons al periodisme i la comunicació social estan dotades amb 8.000 € cadascuna. 
Les bases i la informació detallada de la convocatòria es troba al web dels premis. El termini de presentació de candidatures és el 31 de gener i els treballs  s’han d’haver publicat, emès o difós entre el 16 de desembre de 2018 i el 15 de desembre de 2019.
Dreta