Lleure

Jornada 'L'aprenentatge no fa vacances! Municipis per un #EstiuEnriquit'

Jornada d'Educació 360 'L'aprenentatge no fa vacances! - Municipis per un #EstiuEnriquit'. El 27 d’abril dona el tret de sortida del repte per fer possible un #EstiuEnriquit per a tothom i convida municipis 360 a ser-ne protagonistes.

A la jornada online es compartiran casos inspiradors d’Estiu Enriquit liderats per municipis, es presentarà el kit de mesures municipals per impulsar un #EstiuEnriquit i es comptarà amb Aaron Dworkin que explicarà el cas de la National Summer Learning Association.

#DescongelemElLleure: MEG participa en la mobilització conjunta de l’associacionisme educatiu

Els agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya han participat en les concentracions #DescongelemElLleure, convocades a tot per Catalunya per reivindicar que el lleure educatiu és segur i necessari i que cal retornar a la presencialitat a totes les edats de forma urgent i que no es tornin a suspendre les activitats.

Les entitats de lleure educatiu demanen la represa de l’activitat 

El PROCICAT, dirigit pels departaments de Salut i Interior, ha revisat les mesures de prevenció i control vigents en l’actual context de la Covid-19 i ha decidit que es puguin reprendre les activitats extraescolars i d’esport escolar, així com de les activitats de l’àmbit del lleure educatiu, però només aquelles que es dirigeixen a infants que es troben en les etapes d’educació infantil i primàri

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya reivindica la seva tasca educativa com a espai essencial

Més de 800 joves han participat en l’Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, l’espai de decisió de l’entitat. La situació actual, amb els efectes de la segona onada de la Covid-19, ha afectat enormement la tasca dels i les caps durant el curs, però no ha impedit que l’activitat continués.

“Un estiu per a tothom!”, la campanya solidària de Fundesplai

Els equips de monitores i monitors de Fundesplai són els protagonistes del vídeo de la campanya solidària “Un estiu per a tothom”. Ningú millor que elles i ells sap totes les vivències i valors que aporten les activitats d’estiu als infants i entén la injustícia que comporta que 1 de cada 3 infants en quedi exclòs per raons econòmiques.