Internacionalització

Noves conferències sobre programes de finançament europeu per al tercer sector

Dins el pla d'enfortiment del tercer sector i des de la comissió d'internacionalització, la Taula del Tercer Sector Social organitza un cicle de dues conferències en línia sobre programes de finançament europeu per a les entitats socials, en concret Horizon Europe Clúster 2 i COST. 

La primera conferència té lloc el dimecres 22 de setembre a les 9:30h i se centra en cultura, creativitat i societat inclusiva.

Construïm una Europa més justa, participativa i integradora

Amb motiu de les eleccions europees del 26 de maig de 2019, la Taula del Tercer Sector ha elaborat el document ‘Construïm una Europa més justa, participativa i integradora’, 30 propostes del Tercer Sector per avançar en la garantia dels drets socials. Les prioritats electorals de la Taula s’estructuren al voltant de 3 eixos prioritaris: la protecció dels drets socials fonamentals, la lluita contra la pobresa i les desigualtats i l’enfortiment i reconeixement del Tercer Sector.

Vols participar en una nova missió del Tercer Sector a Brussel·les?

Després de la jornada sobre fons i programes europeus per a empreses socials, celebrada el passat 18 de setembre, ACCIÓ impulsa una nova iniciativa, amb la col·laboració de la Taula del Tercer Sector, per enfortir les entitats socials a través de la internacionalització, com inclou el 3r Pla de Suport al Tercer Sector Social i de l’Economia Social i Solidària.

Oportunitats de cooperació social a l’Argentina

L’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ), en col·laboració amb la Taula del Tercer Sector, promou oportunitats de cooperació internacional a entitats socials catalanes. Així, un conjunt de set organitzacions socials (ABD, ASPROSEAT, Consorci de Salut i Social de Catalunya, Tàndem Social, INTRESS, Associació Alba i Fundació Ampans) han participat en una missió a l'Argentina, on s'han reunit amb oenegés i organismes naturals de Buenos Aires.