Internacionalització

Com s'està implementant el Pla d’Acció Europeu per a l’Economia Social?

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza els pròxims 26 i 27 de setembre una nova missió a Brussel·les per reforçar la participació de les entitats socials catalanes a la Unió Europea. A banda de promoure l'enxarxament amb federacions del tercer sector europeu, també servirà per aprofundir en la implementació del Pla d'Acció Europeu per a l'Economia Social.

1a jornada d’Enxarxament sobre fons europeus entre tercer sector social i universitats

L'oficina internacional de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat la 1a jornada d'Enxarxament sobre fons europeus entre entitats socials i grups de recerca i actors universitaris, que ha tingut lloc aquest 30 de juny en un format telemàtic. A la trobada, la Taula ha facilitat el contacte entre representants del tercer sector social i el món universitari mitjançant un format innovador, que ha identificat oportunitats de cooperació al voltant de projectes i fons europeus.

30-J: 1a Jornada Enxarxament sobre fons europeus

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza la '1a jornada d'Enxarxament sobre Fons Europeus. Aliances entre les universitats i el tercer sector social', que té lloc aquest dijous 30 de juny de 9 a 12h en format telemàtic a través de la plataforma Zoom. Aquest és l'enllaç per connectar-s'hi:  https://us02web.zoom.us/j/88002303758

Els objectius són:

Oferta laboral: cerquem tècnic/a d'internacionalització

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya necessita incorporar al seu equip un tècnic/a d'internacionalització. Les seves funcions seran: organitzar contactes i relacions amb entitats europees del tercer sector social i eurodiputats/des, fer seguiment de les convocatòries de fons europeus, identificar oportunitats per al tercer sector social en l’àmbit europeu o organitzar jornades i sessions per a les entitats socials en matèria de fons europeus o polítiques europees, entre altres. 

Aliances europees

Jornada de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya prevista per als dies 1 i 2 de desembre de 2021. L'objectiu és promoure la creació d'aliances europees. 

Més endavant, es disposarà de més informació.

Noves conferències sobre programes de finançament europeu per al tercer sector

Dins el pla d'enfortiment del tercer sector i des de la comissió d'internacionalització, la Taula del Tercer Sector Social organitza un cicle de dues conferències en línia sobre programes de finançament europeu per a les entitats socials, en concret Horizon Europe Clúster 2 i COST. 

La primera conferència té lloc el dimecres 22 de setembre a les 9:30h i se centra en cultura, creativitat i societat inclusiva.