Internacionalització

Construir aliances socials amb els països nòrdics

En aquest nou número de 'Quaderns d'internacionalització del tercer sector social' es dona a conèixer l'agenda social i del tercer sector social de Suècia i Dinamarca, a partir de la missió internacional que s'ha fet a aquests dos països nòrdics. L'objectiu és facilitar a les entitats socials coneixements i eines per promoure les aliances entre les organitzacions del tercer sector català i nòrdic. A més, el document també suggereix possibles col·laboracions.

 

El tercer sector social reivindica l’Agenda Europea de les Competències com a eina per a un mercat laboral més dinàmic i inclusiu

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la representació de la Comissió Europea a Barcelona han organitzat la jornada ‘L’agenda europea de les competències per un mercat laboral dinàmic i inclusiu’ amb l’objectiu de donar a conèixer l’Agenda Europea de les Competències a Catalun

Jornada 'L'agenda europea de les competències per un mercat laboral dinàmic i inclusiu'

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitzen una jornada que vol donar a conèixer l’agenda europea de les competències a Catalunya i com pot contribuir a enfortir el mercat laboral, fent-lo més dinàmic i inclusiu. En potenciarà l’aterratge, la interacció i l’aprofitament d’aquesta agenda per part de les entitats del tercer sector social i altres agents interessats.

29-N: Jornada 'Les perspectives catalanes i europees de l'economia social'

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i la Confederació de Cooperatives de Catalunya organitza 'Les perspectives catalanes i europees de l'economia social', una jornada que se celebra el pròxim dimecres 29 de novembre de 10 a 12h en format híbrid. Per assistir-hi presencialment, cal contactar amb 

Les fundacions d'habitatge social i la garantia del dret a l'habitatge. Experiències de les illes britàniques

El document, elaborat per l'Oficina d'Internacionalització de la Taula del Tercer Sector Social, es fixa en el potencial de les fundacions d'habitatge social per donar resposta a les greus dificultats d'accés a l'habitatge. Tracta el model de les Housing Associations esteses per tota la Gran Bretanya i Irlanda, que promouen i gestionen habitatge social.

L'atenció integrada sociosanitària: una perspectiva europea

L'atenció integrada social i sanitària és una prioritat per a la Unió Europea que, recentment, ha presentat l'European Care Strategy, que té com a objectiu garantir uns serveis d'atenció de qualitat, assequibles i accessibles, i millorar la situació tant de les persones que reben aquest suport com de les persones que l'ofereixen, siguin professionals o cuidadors informals. 

Relatoria Debat Europa Social. L'atenció integrada sociosanitària: una perspectiva europea

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i DIPLOCAT, en col·laboració amb la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull, han organitzat un nou debat ‘Europa Social’. Aquest tercer debat es va centrar en l’atenció integrada social i sanitària, un model d’atenció a les persones que dona una resposta integral i coordinada des del sistema social i sanitari i que s’està treballant a Catalunya. Aquí podeu consultar la relatoria del debat.