Accessibilitat

"FEM-HO FÀCIL", la 1a Jornada d'Accessibilitat Cognitiva per a professionals de les entitats.

Guarda't la data! El 15 de novembre de 9h a 15h, Dincat organitza "FEM-HO FÀCIL", la 1a Jornada d'Accessibilitat Cognitiva per a professionals de les entitats. 

Aquesta jornada tindrà lloc a l'Auditori de la Lleialtat Santsenca, al carrer Olzinelles, 31.

Aviat, més informació sobre el programa i les inscripcions.

Els gossos pigall de l'ONCE a Catalunya reclamen que no se’ls distregui mentre guien una persona cega

Amb motiu del Dia Internacional del Gos pigall, la Fundació ONCE del Gos Pigall ha destacat la importància de no distreure el gos pigall mentre camina al costat d'una persona cega, una acció que requereix la seva concentració per a garantir la seguretat d'aquesta persona.

m4Social dona veu a la tecnologia amb impacte social al Mobile World Congress 2023

Per a m4Social, combatre les conseqüències de la bretxa digital és un desafiament que s’ha de continuar abordant perquè un 32% de les llars catalanes en pateixen els efectes, xifra que augmenta fins al 40% en les llars en situació de pobresa i exclusió severa, segons el darrer informe de FOESSA-Càritas Catalunya.

Mobile World Congress 2023

Un any més, des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del projecte m4Social i, per primer cop, en col·laboració amb l’European Social Network (ESN), tornarem a realitzar un programa d’activitats al Mobile World Congress i tindrem un espai a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona el dia 2 de març entre les 12 i les 14h.