1 any de pandèmia: 'Ara i sempre, #SomEssencials'

La Taula del Tercer Sector i La Confederació del Tercer Sector han impulsat una acció conjunta per fer valdre la feina i contribució de les entitats socials.

Content
Esquerra

Amb motiu del primer any de pandèmia, la Taula del Tercer Sector i la Confederació del Tercer Sector han impulsat una acció conjunta a les xarxes socials per fer valdre i agrair el treball, l'esforç i el compromís del conjunt del tercer sector social (entitats, personal contractat i voluntariat), aturant el cop dels efectes de la crisi social i sent la xarxa de protecció social per a milers de persones perquè ara, i sempre, #SomEssencials.

L'acció també ha reclamat una legislatura que reconegui el paper del Tercer Sector en la garantia de drets de la ciutadania i enforteixi el sector social com a pilar fonamental de l’Estat del Benestar.

El balanç de la campanya ha estat molt positiu perquè ha aconseguit la participació del sector. L'acció ha aconseguit 34.200 visualitzacions i 789 interaccions a Twitter a través dels tres missatges que s'han llançat entre el 15 i el 17 de març. Aquesta és la segona acció amb aquesta etiqueta que impulsa el conjunt del sector social, la primera va ser al juliol de 2020. 

Dreta