11 de gener: presentem el Baròmetre 2021 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

La principal novetat d'aquest any és que a l'anàlisi s'incorpora la capital catalana. Imprescindible inscripció prèvia per rebre l'enllaç.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i l'AMB presenten el nou Baròmetre de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que posa el focus en la realitat de les entitats socials que atenen, acompanyen i ofereixen suports a persones en situació o risc d'exclusió social. Aquest any la principal novetat és que s'inclou la capital catalana. 

La presentació serà el dimarts 11 de gener a les 10h en línia a través de la plataforma Zoom. El programa ja es pot consultar. Imprescindible inscripció prèvia

El baròmetre és l'eina que analitza la situació de les entitats del tercer sector i el seu impacte social, a partir dels col·lectius i les activitats que desenvolupen; l'accés als recursos econòmics i les fonts de finançament; les relacions que estableixen amb les diferents administracions públiques, entre altres.

Aquest any l'objectiu del baròmetre també ha estat recollir els efectes de la Covid-19 al tercer sector social, amb qüestions com quin impacte ha tingut la pandèmia sobre els col·lectius atesos, l'economia de les organitzacions i la digitalització del sector; com s'ha donat resposta a l'emergència social des del tercer sector social i les administracions públiques; quina relació s'ha mantingut entre les entitats socials i les administracions davant la crisi social i quins reptes es generen en l'escenari postpandèmia.