11 de novembre: debat 'Catalunya Social' sobre LGBTI-fòbia i drets socials

Imprescindible inscripció prèvia.

Content
Esquerra

Us esperem el dijous 11 de novembre a les 9:30h a l'Ateneu Barcelonès (C/ de la Canuda, 6. Barcelona) al debat 'Catalunya Social' sobre 'L'LGBTI-fòbia estructural: la discriminació en l'accés als drets socials'. A l'acte es presentarà el dossier que ha elaborat l'Observatori contra l'Homofòbia i que analitza les barreres amb les quals es troba el col·lectiu LGBTIQ+ a l'hora d'accedir a drets bàsics com el treball, l'habitatge, la salut, l'educació i la relació amb les administracions. La presentació de l'estudi és a càrrec de Sergi Suárez, coautor del dossier, activista LGTBI i jurista graduat en Dret i Màster d’Accés a l’Advocacia a la UAB, i l'acte serà conduït per Ignasi Aragay, director adjunt del Diari Ara.

També hi haurà un debat amb persones expertes d'entitats socials que treballen en aquest àmbit i de persones LGBTIQ+.

  • Manuel Peinado, president de la Plataforma LGTBIcat.
  • Belén Camarasa, tècnica d'atenció directa en itineraris d'empoderament econòmic per dones cis i trans a la Fundació Surt (ECAS)
  • Lali Riba Segura, auxiliar de suport a la Fundació Map (Dincat).

Cal inscripció prèvia. L'acte serà 100% presencial. Els debats 'Catalunya Social' són una iniciativa de la Taula del Tercer Sector Social, en col·laboració amb el Diari Ara i l'Ateneu Barcelonès, que tenen lloc a l'Ateneu Barcelonès.