12-G: jornada 'La cooperació territorial en els programes europeus'

La jornada, impulsada per l'oficina internacional la Taula del Tercer Sector Social, té lloc el dijous 12 de gener en format en línia. 

Content
Esquerra

L'oficina internacional de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza la jornada 'La cooperació territorial en els programes europeus i com afavorir els consorcis entre els governs locals i el tercer sector social', que té lloc el dijous 12 de gener a les 9:30h en format en línia a través de la plataforma Zoom.

La sessió s'emmarca dins les accions que està desenvolupant la Taula per donar a conèixer els fons europeus a les entitats socials i facilitar-los eines per accedir a aquests recursos. En concret, es proporcionen les claus pràctiques per plantejar consorcis, com fer valdre la incorporació de la innovació social en els projectes i explicar les oportunitats de finançament del 2023

La jornada compta amb intervencions de representants de governs locals, persones expertes en agendes compartides i cooperació territorial i l'explicació de la nova sèrie de programes europeus INTERREG, vinculats directament a Catalunya. La participació és oberta a totes les entitats, però cal inscripció prèvia per rebre l'enllaç de Zoom i el programa definitiu.

Dreta