#14FRespostesSocials: campanya de la Taula sobre polítiques socials

La campanya interpel·la directament als i les presidenciables perquè responguin quines són les seves prioritats socials i si es comprometen a impulsar la llei del tercer sector.

Content
Esquerra
El debat electoral en línia previst inicialment s’anul·la per la impossibilitat de tenir els i les caps de llista de les principals formacions que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya, malgrat tenir confirmades la majoria de candidatures. Amb la finalitat de garantir la participació dels i les presidenciables, la Taula ha decidit cancel·lar-lo i transformar-lo en una campanya a les xarxes socials
 
L'acció interpel·la als i les candidates perquè responguin dues qüestions d’interès, tant per a la ciutadania com per a les entitats socials: quines polítiques socials són prioritàries per a la pròxima legislatura, en aquest context marcat per la pandèmia, i si les seves candidatures es comprometen a impulsar una Llei del Tercer Sector que reconegui el servei públic que desenvolupen les entitats socials i garanteixi la seva estabilitat i seguretat jurídica. 
 
La campanya en xarxes socials es llança el dilluns 8 de febrer al matí amb un missatge de vídeo de la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, plantejant aquestes dues qüestions i les formacions polítiques li donaran resposta des dels seus respectius comptes a les xarxes socials durant la setmana que ve. L’acció es pot seguir amb l’etiqueta #14FRespostesSocials.
 
Dreta