1a jornada del Seminari d'EAPN ES a Tarragona sobre l'adequació de l'IMV i el sistema de rendes autonòmiques

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social a l'Estat Espanyol (EAPN-ES), conjuntament amb la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, impulsa aquest espai de reflexió i diàleg.

Content
Esquerra

EAPN ES celebra aquests dies a Tarragona el seminari 'L'adequació de l'IMV al sistema autonòmic de rendes mínimes a Espanya: oportunitats, reptes i desafiaments'. En el primer dia de la jornada, l'esdeveniment ha comptat amb les intervencions de Milagros Paniagua, secretària general d´Objectius i Polítiques d´Inclusió i Previsió Social del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions; Valentí Arroyo i Peña, director general de Prestacions Socials de la Generalitat de Catalunya; Carlos Susías, president d'EAPN España i EAPN Europa; i Francina Alsina, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

L'objectiu del Seminari, emmarcat en el projecte pilot d'EAPN-ES 'Accés Vital: Detecció i mobilització de les persones elegibles per a l'ingrés mínim vital en situació de non take-up', és plantejar diferents opcions d'articulació entre l'Ingrés Mínim Vital (IMV) i les rendes autonòmiques, així com el seu impacte en l'accés i la implementació de la prestació, que vol garantir uns ingressos mínims per cobrir necessitats bàsiques, i els reptes de futur.

A l'esdeveniment ha assistit l'equip del projecte Accés Vital d'EAPN-ES i de les xarxes territorials, més de 80 professionals de tot l'Estat que han treballat durant els últims mesos en aquesta investigació de primera línia.

#NADIESINLOMÍNIMO

Dreta