Campanya de Betevé per divulgar les entitats socials de Barcelona

Un espot de televisió dóna a conèixer el “Mapa d’Entitats Socials” de la Taula del Tercer Sector.

Content
Esquerra

Betevé ha començat a emetre un espot de televisió per promocionar el Mapa d’entitats socials de Catalunya (www.tercersector.cat/mapa) de la Taula del Tercer Sector. En el mapa s’hi poden trobar, geolocalitzades, prop de 4.000 entitats socials de tot Catalunya, 1.375 de les quals tenen seu a la ciutat de Barcelona.

Com a novetat, el mapa permet fer una cerca per districtes de la ciutat de Barcelona. A través del mapa/buscador, l’usuari també pot fer cerques per trobar les entitats segons el municipi, comarca, el col·lectiu de persones ateses (gent gran, infants, persones amb discapacitat, etc.), o l’àmbit d’intervenció (inserció laboral, dret a l’habitatge, ajuda alimentària, etc.).

En el mapa/buscador també s’hi especifica com es pot col·laborar amb cada entitat social; ja sigui a través d’aportacions econòmiques, el voluntariat, el suport empresarial, etc.  El nou mapa també ofereix a les entitats socials que ho desitgin de publicar-hi les seves propostes per acollir projectes de Servei Comunitari (per a alumnes de 3r i 4rt d’ESO) o d’Aprenantatge i Servei (per a joves universitaris), o bé propostes perquè joves universitaris realitzin pràctiques universitàries o treballs de Fi de Grau o de Màster al servei de les necessitats de les entitats socials.

 

Dreta
Banner

Destacats