Cerquem proveïdor: revisió de la legislació que regula les polítiques socials

El termini per presentar les candidatures acaba el 25 de gener de 2022. 

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya llança una licitació per elaborar un estudi que revisi la legislació que regula les principals polítiques socials que afecten les persones ateses, acompanyades i que reben suports de les entitats socials, així com la legislació que regula els àmbits d'intervenció i acció social d'aquestes organitzacions. 

L'objectiu és sobretot identificar les lleis i decrets catalans, estatals i europeus que afectin directament els àmbits d'intervenció en els quals actua el tercer sector social; analitzar en quin punt es troben pel que fa al seu desplegament i identificar les necessitats de modificació de la legislació vigent, aquelles iniciatives que s’haurien d’incloure en el Pla Normatiu del Govern i les oportunitats de millores en el desplegament i aplicació de les normes vigents. Amb el resultat esperat, la Taula es vol dotar d'una eina jurídico normativa que li permeti millorar la incidència legislativa i plantejar-hi propostes de modificació. 

El termini de presentació de les ofertes i la documentació acaba el 25 de gener de 2022. Imprescindible consultar el document amb les característiques i els requisits específics de la licitació. Cal enviar aquesta informació a xcarne@tercersector.cat amb l'assumpte LIC 01/2022. 

El 18 de gener de 2022 a les 13h es farà una sessió online informativa (plataforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88662618289) per resoldre dubtes i consultes de les persones, entitats o empreses que estiguin interessades a presentar-se a la licitació.