El Gran Recapte superaria amb escreix el de l’any 2021

Es pot continuar col·laborant fins al 6 de desembre amb donacions a les línies de caixa dels supermercats i fins al 25 de desembre a través de la web www.granrecapte.com.

Content
Esquerra

El 14è Gran Recapte del Banc dels Aliments hauria superat amb escreix la quantitat recaptada l'edició passada i se situaria prop dels 5 milions d'euros, l'objectiu marcat pels quatre Bancs dels Aliments (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona). Aquesta xifra es desprèn de les primeres dades obtingudes per les donacions monetàries a les línies de caixa dels establiments, la participació del petit comerç i les donacions directes a través dels canals dels Bancs dels Aliments. La dada és estimativa perquè el recompte final es donarà a conèixer els propers dies perquè és una acció complexa per la gran varietat de formats de donació.

Després de dos anys en què la pandèmia va obligar a transformar el model i a centrar-se en les donacions monetàries, la 14a edició ha pogut recuperar la recaptació física d’aliments amb una important mobilització ciutadana a través de gairebé 1.700 punts de recollida a tot el territori. Es calcula que 25 mil persones hauran col·laborat amb el Gran Recapte un cop quedi enllestit.

El Gran Recapte no s’acaba i fins al 6 de desembre es pot col·laborar amb donacions a les línies de caixa dels supermercats i fins al 25 de desembre a través del web www.granrecapte.com. Ja han començat les tasques de classificació dels aliments amb la finalitat de poder començar a distribuir-los des d'ara. Els Bancs dels Aliments col·laboren amb una xarxa de 650 entitats socials que atenen 241 mil persones a Catalunya en un moment social especialment crític.