Ens sumem a la comunitat virtual MEDIEM

Aquesta iniciativa de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya és una xarxa de serveis de mediació en l'àmbit de l'habitatge a Catalunya, de la qual se'n poden beneficiar les entitats socials.

Content
Esquerra

Des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ens sumem a la comunitat virtual MEDIEM. La presidenta de la Taula del Tercer Sector Social, Francina Alsina i Canudas, i la directora de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Sílvia Grau i Fontanals, han signat el conveni d'adhesió a a aquesta plataforma que és una xarxa de serveis de mediació en l’àmbit de l’habitatge de Catalunya, de la qual es beneficien els professionals de la mediació de les diverses administracions, universitats, col·legis professionals i entitats del tercer sector social, així com entitats que col·laboren amb el servei d'Ofideute.

Amb l’adhesió de la Taula del Tercer Sector Social, ja són 34 els organismes i agents que s’han sumat a aquesta iniciativa per compartir coneixements, experiències i sinèrgies. D'aquesta manera, es vol contribuir a què tots i totes les professionals dels serveis de mediació de les administracions i de les entitats del tercer sector social català disposin dels millors recursos per resoldre les situacions problemàtiques relacionades amb l’habitatge amb les quals es troben perquè la mediació aporta solucions més ràpides, econòmiques i menys estressants per a les famílies.

MEDIEM facilita als seus membres un fòrum obert al debat, la possibilitat de fer consultes individualitzades i suport als serveis i a les entitats de mediació en l’àmbit de l’habitatge. L’adhesió dels col·legis professionals, de les entitats socials i de les universitats permet sumar el seu bagatge professional i d’investigació a aquests recursos.