Govern i Tercer Sector treballen per millorar el model de finançament de les entitats socials

Ja s'han celebrat dues reunions entre representants de la Taula amb diversos Departaments de la Generalitat de Catalunya per abordar les greus dificultats amb les subvencions.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha mantingut dues reunions amb el Govern a través del Grup de Treball mixt que  està abordant la millora del sistema finançament, en concret de les subvencions a les quals tenen accés les entitats socials. En la primera reunió, al juny, s'ha fixat un calendari de treball i, a la segona, al juliol, els diferents Departaments de la Generalitat (Drets Socials, Empresa i Treball, Economia i Hisenda, Igualtat i Feminismes, Salut i Justícia) han mostrat el seu compromís i voluntat d'introduir-hi canvis per avançar cap a un sistema de col·laboració i treball conjunt que millori el benestar de les persones que reben suport i acompanyament del tercer sector social.

Així doncs, s'està treballant per revisar els calendari de publicacions de bases, convocatòries i resolució; els pagaments i tresoreria de les entitats, a més de millores en els processos de sol·licitud, justificació i l’acompanyament de l’Administració en aquests processos.