Guarda't 15-16 de juny: 7è Congrés del Tercer Sector Social

Se celebrarà al Petit Palau del Palau de la Música Catalana i suposarà el retrobament de les entitats socials després de la pandèmia. L'objectiu és repensar com cal superar els estralls de la crisi social de la Covid-19.

 

Content
Esquerra

El 7è Congrés del Tercer Sector Social, organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, se celebrarà els pròxims dies 15 i 16 de juny de 2022. L’espai encarregat d’acollir les activitats serà el Petit Palau del Palau de la Música Catalana, a Barcelona.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, les entitats socials han hagut de reforçar els serveis d’atenció, acompanyament i suport a persones vulnerables i fer un esforç per donar resposta a nous problemes socials. Sota el lema ‘El repte de la reconstrucció social. Noves respostes des del Tercer Sector Social’, el congrés suposarà el retrobament de les entitats socials i oferirà un espai de reflexió sobre com s’està abordant la recuperació social postpandèmia.

L’acte comptarà amb 4 sessions plenàries, on es reflexionarà i debatrà amb més de 20 ponents de diverses disciplines, i 6 taules d’experiències, que donaran veu a diferents bones pràctiques desenvolupades per entitats durant la pandèmia, tant d’organitzacions del tercer sector catalanes com europees.

El congrés serà un esdeveniment socialment responsable i accessible per a diferents col·lectius: oferirà espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda, interpretació en llengua de signes, transcripció simultània i un web accessible.

Les entrades es posaran a la venda el dia 26 d’abril, coincidint amb el llançament del web. Aviat s’oferirà més informació sobre el programa i les inscripcions.

Es pot seguir l'actualitat del congrés a les xarxes socials amb les etiquetes #7CongrésTaula i #reconstrucciósocial