La Creu Roja insereix laboralment més d’un miler de persones durant la pandèmia a Catalunya

L’entitat ha donat suport en matèria d'ocupació a més d’11.000 persones.

Content
Esquerra
Des de l'inici de la pandèmia, la Creu Roja a Catalunya ha generat la signatura de 1.169 contractes a través de l’àrea d’ocupació, un indicador que representa un 37% d’inserció de les persones usuàries que participen en els projectes d’itineraris engegats per l’entitat. Des del març, la Creu Roja ha donat suport en matèria d’ocupació a 11.670 persones arreu de Catalunya, de les quals 4.974 han participat en els programes d’ocupació i 8.696 persones en el marc del projecte Creu Roja RESPON, un pla transversal creat específicament per fer front a la crisi derivada de la Covid-19. Del total de persones ateses, més del 62% han estat dones. Cal destacar la participació de col·lectius especialment vulnerables com dones en situació de violència masclista, persones sol·licitants d’asil i/o protecció i gent jove.
 
Aquestes dades no haurien estat possibles sense la implicació de 548 empreses de diversos sectors professionals des de l’inici de la pandèmia per promoure accions de formació, inserció laboral, pràctiques, ofertes laborals i assessorament.
 
Per continuar afavorint la inserció de persones allunyades del mercat laboral, la Creu Roja ha organitzat el 1r Networking Virtual d’Ocupació on 150 persones candidates s’han entrevistat en línia amb 19 empreses per optar a 85 ofertes de feina. Un esdeveniment que la institució ha celebra en un entorn 100% en línia a i en temps real a través d’una plataforma tecnològica per continuar fomentant la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables en l’actual situació.
 
Dreta