Inserció laboral

El tercer sector social reivindica l’Agenda Europea de les Competències com a eina per a un mercat laboral més dinàmic i inclusiu

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la representació de la Comissió Europea a Barcelona han organitzat la jornada ‘L’agenda europea de les competències per un mercat laboral dinàmic i inclusiu’ amb l’objectiu de donar a conèixer l’Agenda Europea de les Competències a Catalun

Jornada 'L'agenda europea de les competències per un mercat laboral dinàmic i inclusiu'

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitzen una jornada que vol donar a conèixer l’agenda europea de les competències a Catalunya i com pot contribuir a enfortir el mercat laboral, fent-lo més dinàmic i inclusiu. En potenciarà l’aterratge, la interacció i l’aprofitament d’aquesta agenda per part de les entitats del tercer sector social i altres agents interessats.

Dret al treball de les persones amb discapacitat. Igualtat de condicions?

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de la discapacitat a Catalunya, posarà sobre la taula el dret a l’ocupació de les persones amb discapacitat en una jornada el 27 d’octubre a Girona, dins els actes del 25è aniversari del Comitè i sota el títol ‘Dret al Treball de les persones amb discapacitat. Igualtat de Condicions?

Jornada 'Irregularitat i ocupació, un binomi possible'

'Irregularitat i ocupació, un binomi possible' és la jornada que Càritas Barcelona organitza per al proper dimecres 27 de setembre de 9 a 14h al Palau Macaya de Barcelona. A l'acte es tindrà la possibilitat d'escoltar i compartir amb experts i expertes les possibilitats que ofereix el mercat de treball a les persones que no tenen regularitzada la seva situació, així com el paper fonamental que hi tenen les empreses i l'administració.