La FATEC reitera les dificultats per aconseguir la igualtat de gènere

La federació se suma a la mobilització amb motiu del Dia de la Dona amb el lema ‘Accelerar la igualtat’.

Content
Esquerra

La Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC) insisteix en què hi ha dificultats per aconseguir la igualtat de gènere i per garantir els drets de les dones i les nenes. És per això que l’entitat s’ha sumat a la mobilització del Dia de la Dona amb el lema reivindicatiu ‘Accelerar la igualtat’.

La FATEC defensa que gràcies als moviments feministes i a la seva lluitra hi ha hagut “canvis essencials contra el sistema convencional basat en el patriarcat, així com en l’enfortiment de la democràcia, la pau i el desenvolupament sostenible”.

En el manifest que han elaborat també han reivindicat que les dones grans associades a FATEC han participat en programes oberts per prevenir i evitar l’edatisme i en iniciatives per mostrar la invisibilitat i la violència de gènere, potenciant l’apoderament de la dona gran. 

La FATEC s’uneix als moviments feministes, que amb les seves actuacions han promogut canvis essencials en la seva lluita contra  el “sistema” convencional basat en el patriarcat així com, l’enfortiment de la democràcia, la pau i el desenvolupament sostenible.

Dreta