La FCVS celebra el Dia Internacional del Voluntariat

La Federació Catalana de Voluntariat Social commemora aquest dia amb diversos actes territorials a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona durant el desembre.

Content
Esquerra

La Federació Catalana de Voluntariat Social celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb actes en format presencial als quatre territoris:

Tarragona: 2 de desembre
Lleida: 9 de desembre
Girona: 11 de desembre
Barcelona: 17 de desembre

Sota el lema ‘L'ADN que ens uneix’. la federació vol que aquests actes siguin un moment per reconèixer el compromís i la implicació de les persones voluntàries de les entitats en un temps en el qual aquesta tasca està sent valuosa i essencial per pal·liar els greus efecte de la crisi social derivada de la Covid-19. A les trobades territorials, hi haurà taules d’experiències i actuacions artístiques, a més també es donaran a conèixer les entitats guanyadores de les categories locals i catalana de la 7a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social. 

Tots els actes són gratuïts, però, cal inscripció prèvia a través del formulari en línia. Hi poden assistir a totes les persones voluntàries, entitats, persones tècniques i coordinadores d’entitats socials.

Dreta
Temàtica