La Fundació Pere Tarrés enceta un agost de casals d'estiu per tothom

La Fundació Pere Tarrés organitza 11 casals socials d'estiu del 29 de juliol al 23 d'agost en els quals uns 1.100 infants en situació de vulnerabilitat gaudiran de colònies becades. 

Content
Esquerra
Aquest estiu cap infant es quedarà sense colònies gràcies a la organització de casals socais d'estiu i les beques corresponents, fruit de la campanya solidària de la Fundació Pere Tarrés "Cap infant sense colònies". Aquesta campanya s'ha finançat gràcies a la col·laboració i donatius de particulars, empreses i les subvencions i ajudes de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona i el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales a través de la casella del 0,7% d’altres finalitats socials.
 
Durant el mes d'agost de 2019, la Fundació té la intenció de becar les activitats de al voltant de 4.500 infants en situació de vulnerabilitat, el que suposa un 11% més d'infants becats que l'anterior any.
 
L'objectiu d'aquestes beques és assegurar que tots els infants amb famílies que experimentin dificultats, derivats pels serveis socials municipals, tinguin garantit un acompanyament educatiu i social durant el període de l'any en el que la xarxa d'assistència social es queda amb menys recursos. A més, funcionen com a enllaç de les activitats d’acció preventiva que els centres socioeducatius, esplais i altres realitzen durant el curs escolar.
 
La campanya d'estiu dels casals de la Fundació Pere Tarrés, va començar la darrera setmana de juliol, amb la sortida dels primers autocars en direcció als 11 casals d'estiu organitzats per la Fundació Pere Tarrés. Els casals tenen lloc entre setmana, de 9h a 15h en les ciutats de Barcelona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Tarragona i Mallorca.
Dreta