La Taula del Tercer Sector estarà present al Mobile World Congress

Més de 140 persones participaran en les activitats programades.

Content
Esquerra

Les activitats organitzades per m4Social en el marc del proper Mobile World Congress, els dies 1 i 2 de març, comptaran amb la participació de més de 140 persones. La majoria són representants de les 36 federacions de la Taula del Tercer Sector, i també comptarem amb una trentena llarga de directius i tècnics del Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat i de l’Area de Drets Socials de l’Ajuntament.

Les activitats consisteixen en visites guiades als estands amb contingut social del Congrés, i un acte institucional a dins del recinte del Congrés en què la Taula del Tercer Sector hi presentarà els resultats d’un estudi fet per m4Social sobre les necessitats TIC que actualment té el Tercer Sector Social.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya presentarà aquest dijous 2 de març, les conclusions de l’estudi ‘Les necessitats de les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya en tecnologia mòbil, digitalització i TIC’ en el marc del Mobile World Congress que se celebra a Barcelona. L’acte de presentació tindrà una durada d’uns 30-35 minuts, aproximadament.

La presentació es farà a dins del recinte del Mobile (Fira Gran Via) a les 12 hores a l’estand de la Fundació Mobile World Capital. A la presentació hi intervindran: Oriol Illa, president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Aleix Valls, director de la Fundació Mobile World Capital, Àngel Font, director Corporatiu de Persones i Estratègia de la Fundació La Caixa, Laia Ortiz, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies.

m4social és un projecte sense ànim de lucre que desenvolupa el valor social del mòbil per a persones i comunitats mitjançant la creació d’un punt de trobada que permet una comunicació fluïda entre entitats, desenvolupadors i inversors per tal d’impulsar projectes socials que facin servir la tecnologia mòbil.

m4Social és un projecte de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social La Caixa, la Fundació Mobile Word Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Dreta