Les entitats de lleure obren inscripcions per a l'estiu

Fundesplai i Pere Tarrés defensen que el lleure és segur i necessari, com es va demostrar l’any passat.

Content
Esquerra

Fundesplai ha obert les inscripcions a les colònies, casals, campaments i vacances en família d'estiu a través del web estiu.fundesplai.org. La campanya inclou centenars d'activitats per a totes les edats amb una gran diversitat temàtica (natura, idiomes, aventura, etc.) i recull tota l'experiència de l'organització de les activitats de 2020 quan, després de mesos de confinament, els casals i les colònies van ser en molts casos la punta de llança de resocialització de molts infants.

Aquest estiu els infants i joves que participin en les activitats d’estiu de Fundesplai es convertiran en activistes pels Objectius de Desenvolupament Sostenible que volen fer possible un món millor, el lema que lluiran milers d'infants i joves en les samarretes.

La Fundació Pere Tarrés també ha obert les inscripcions a les colònies d’estiu amb l’aval del bon funcionament del 2020 i amb només 10 contagis a totes les activitats entre els 21.000 infants i joves que van participar-hi. Per això, insisteix que les activitats de lleure són segures i necessàries per al seu desenvolupament i socialització

Les inscripcions es poden fer a peretarres.org/estiu. Les eco-colònies i els casals d’estiu de la Pere Tarrés es focalitzaran un any més en treballar el compromís pel medi ambient i els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb el lema ‘Siguem el canvi que volem veure al món’. L’entitat engega també la campanya solidària ‘Ajuda’ls a créixer’ per becar prop de 4.000 infants en situació de vulnerabilitat amb el suport d’administracions, empreses i particulars.