Les neules optimistes de Sant Joan de Déu

Les neules artesanes són de l’obrador de galetes El Rosal on treballen persones amb discapacitat o en risc d'exclusió. Els beneficis es destinaran a programes que milloren la vida de persones ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Content
Esquerra

Per tercer any consecutiu, l’Obra Social de Sant Joan de Déu impulsa les neules solidàries SJD, un producte elaborat per l’obrador de galetes El Rosal de l’Associació Alba. Com a novetat, enguany s'estrena nou packaging en català i en castellà, que transmet més humanitat i que visibilitza l’aliança entre les dues entitats socials.

Les Neules Optimistes són un producte de qualitat que genera un doble impacte social. Els beneficis obtinguts amb la seva venda donaran suport a programes que milloren la vida de les persones ateses als centres de Sant Joan de Déu. I, per altra banda, permeten generar llocs de treball per a persones amb discapacitat o risc d’exclusió a l’obrador de galetes El Rosal. Les capses contenen 11 neules amb diferents missatges dins de cada una on s’hi amaga una petita història o vivència escrita per persones vinculades a Sant Joan de Déu: des d’un infermer a una usuària d’un centre d’inclusió per a persones sense llar o una jove hospitalitzada. Són històries divertides, tendres o emocionants que conviden a ser llegides i compartides en família o amistats durant les festes de Nadal. 

Es poden comprar a diferents establiments i cadenes d’alimentació d’arreu de Catalunya com Bon Preu i Esclat, Casa Ametller, Supercor i El Corte Inglés, i Valvi Supermercats. També estan disponibles a les respectives botigues online de Sant Joan de Déu (botigasolidariaSJD.org) i El Rosal (www.botiga.aalba.cat/)