Mireu qui innova

Aquest butlletí estrena una nova secció: InnovacioTercerSector.Cat  Cada mes us explicarem una iniciativa innovadora dins del Tercer Sector, per mitjà d’un vídeo de 2-3 minuts. Mireu avui el primer.

Content
Esquerra

Amb l'objectiu de fomentar la innovació dins del nostre sector, el nostre butlletí tercersector.cat inaugura una nova secció en la qual, cada mes, anirem mostrant experiències innovadores de les entitats de les federacions de la Taula del Tercer Sector en el seu model d’atenció social. Això ho mostrarem per mitjà de video-càpsules de curta durada.

Les iniciatives d’innovació en entitats socials que volem mostrar i divulgar són aquelles que, per mitjà del desenvolupament i l’execució d’idees creatives, en forma de nous serveis, productes o models de gestió, permeten atendre necessitats socials no cobertes o bé insuficientment satisfetes, dels principals usuaris de l’entitat.

Esperem que aquesta nova iniciativa tingui una bona acollida i poder anar recopilant bones pràctiques liderades per entitats socials. Trobareu més informació al nou portal web www.innovaciotercersector.cat

 

Dreta
Banner

Destacats