Nou espai del Tercer Sector el cor del barri gòtic de Barcelona

El 9 d’abril es va inaugurar el nou “Espai Ferrer i Guàrdia” al carrer Avinyó, al servei de les entitats i la ciutadania per fomentar la cultura, l’educació popular, la participació associativa i la crítica social.

Content
Esquerra

El passat 9 d’abril es a inaugurar el nou espai impulsat per la Fundació Ferrer i Guàrdia situat al carrer Avinyó de Barcelona. L’Espai Ferrer i Guàrdia vol esdevenir un Ateneu al cor del Gòtic barceloní i es posarà al servei de les entitats, associacions i el conjunt de la ciutadania, amb l'objectiu de fomentar la cultura, l'educació popular, la participació associativa i la crítica social. El nou espai està situat al c/Avinyó 44.

Actualment, les seus de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, Esplais Catalans (ESPLAC), Acció Escolta de Catalunya (AEC), l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya (ACJ), la Fundació Terra, la Joventut Europea Federalista (JEF), Cooperacció, l’Escola Lliure el Sol, la cooperativa ENCÍS i el Moviment Laic i Progressista (MLP) estan ubicades en aquest edifici del c/Avinyó 44 de Barcelona. El Moviment Laic i Progressista (MLP) que les agrupa totes, és membre de la Taula del Tercer Sector Social.

El projecte de L’Espai Ferrer i Guàrdia ha estat impulsat per la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, recuperant els espais de la planta baixa de l’històric edifici (1775), i que s’havien utilitzat com a aules de formació de monitors i caps escolta.

Dreta