Oferta laboral: cerquem tècnic/a d'internacionalització

La Taula necessita incorporar aquest perfil. Es pot presentar el CV i la carta de motivació fins al 25 de febrer de 2022.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya necessita incorporar al seu equip un tècnic/a d'internacionalització. Les seves funcions seran: organitzar contactes i relacions amb entitats europees del tercer sector social i eurodiputats/des, fer seguiment de les convocatòries de fons europeus, identificar oportunitats per al tercer sector social en l’àmbit europeu o organitzar jornades i sessions per a les entitats socials en matèria de fons europeus o polítiques europees, entre altres. 

El perfil que se cerca és el d'una persona amb una llicenciatura o grau i especialització en l’àmbit de les polítiques o les relacions internacionals; amb coneixement sobre el funcionament de les institucions europees, els fons europeus i el tercer sector social i nivell alt d'anglès, entre altres requeriments. També es valorarà que tingui capacitat de coordinació de grups de treball, de treball en equip i flexibilitat organitzativa i que tingui iniciativa, organització i autonomia personal. Les dades completes sobre l'oferta laboral es poden consultar, aquí.

S'ofereix contracte indefinit, jornada de 30 hores amb flexibilitat horària i teletreball, retribució segons escala salarial de l'entitat i incorporació a partir del mes de març. Les persones interessades poden presentar el seu currículum vitae i una carta de motivació en un únic document adjunt al correu electrònic taula@tercersector.cat fins al 25 de febrer de 2022. Cal indicar en l’assumpte: PL01_2022_Nom cognoms.