Rècord històric de participació i captació de la 10a Magic Line

Més de 15.000 persones hi han participat i s’han recaptat 400.000 euros per finançar projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu. 

Content
Esquerra

Enguany la caminada solidària de Sant Joan de Déu ha batut rècords en la seva desena edició amb la participació de 15.000 persones i una recaptació rècord de 400.000 euros que serviran per finançar projectes d’atenció, acompanyament i suport a persones en situació de vulnerabilitat: sensellarisme, salut mental, discapacitat, infància i família, dependència i gent gran, recerca i docència, migracions i cooperació internacional.

La resposta, tant de participació com de captació, ha estat un èxit aclaparador que des de l’organització valoren molt positivament. "Que més de 15.000 persones hagin caminat diumenge per un món millor té un valor incalculable que ens dona molta esperança. Vol dir que la societat creu en la solidaritat com a eina transformadora i a Sant Joan de Déu donem resposta amb aquesta mobilització que cada cop més persones fan seva" afirma Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i creador de la Magic Line SJD.

Al llarg de totes les 10 edicions, la Magic Line SJD ha recaptat més de 2.000.000 euros, amb els quals s’han finançat 290 projectes destinats a les persones que més ho necessiten. I tot això gràcies a 100.000 persones solidàries

La Magic Line SJD és una mobilització creada i promoguda per l’Obra Social de Sant Joan de Déu que aposta per la millora social posant la solidaritat al centre de la vida. Durant les 10 edicions, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, ha construït xarxa i altres localitats s’han unit a la iniciativa, com per exemple Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València que inclouen la mobilització en el calendari del municipi.