Sant Joan de Déu estrena la segona temporada de la sèrie documental #JoHoCanvioTot

En aquesta edició, dona veu a quatre joves que parlen de salut mental per trencar estigmes.

Content
Esquerra

L’Obra Social de Sant Joan de Déu estrena la segona temporada de la sèrie documental #JoHoCanvioTot que, en aquesta edició, se centra en les històries de quatre joves que parlen de la seva salut mental. Els i les protagonistes dels quatre vídeos expliquen les seves històries en primera persona sobre el bullying, la depressió, els trastorns de conducta alimentària, l’addicció als videojocs o els brots psicòtics derivats d’un consum de cànnabis. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar veu a una nova generació que trenca estereotips per avançar en la construcció d'un món més empàtic i solidari.

La Cristina, en Sergi, la Yaiza i en Guillem són els protagonistes d’aquests quatre vídeos. Les seves històries són de superació i canvi, però no de superherois. Són persones normals, que amb les seves diferències s’assimilen a tothom: la diferència és la normalitat i la vulnerabilitat ens fa humans. Els vídeos estan disponibles al web de Batecs SJD, a Youtube i a IGTV del compte @yocambiotodo, que recull més experiències de persones que són veu i canvi.

La primera temporada de la sèrie documental #JoHoCanvioTot es va publicar l’abril de 2019 i comptava amb 7 capítols que abordaven les temàtiques de migracions, malalties de transmissió sexual, salut mental (asperger), sensellarisme, malaltia crònica (diabetis) i malalties degeneratives.