Segueix per streaming el debat 'Europa Social' sobre la garantia d'ingressos

Es pot veure en directe aquest divendres 15 d'octubre pel Canal de YouTube de DIPLOCAT. Places presencials exhaurides.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i DIPLOCAT, amb la col·laboració de la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull i del CTESC, organitzem el segon debat del cicle 'Europa Social'. En aquest debat, s'aborda la garantia d'ingressos mínims des d'una perspectiva europea, en concret sobre el salari mínim interprofessional i els sistemes de rendes mínims existents. El programa ja es pot consultar i alguns continguts destacats són:

◗ Ponència: 'Quins mecanismes tenen els estats per establir una garantia d’ingressos per a la ciutadania? Renda bàsica garantida, renda universal i salari mínim'. 

◗ Ponència: 'Les prioritats de la UE en matèria de garantia d’ingressos'.

◗ Taula rodona d’experiències i visions europees en la garantia d’ingressos mínims amb els casos de Finlàndia, Alemanya, Escòcia i Catalunya. 

El debat té lloc aquest divendres 15 d'octubre de 9 a 11:30h a l'auditori del CTESC (Carrer de la Diputació, 284. Barcelona) amb les places presencials ja exhaurides. L'acte es pot seguir per streaming al canal YouTube de DIPLOCAT.

Dreta