Sense dades no som ningú

Per ser creïbles davant de l’opinió pública, per ser eficients en el nostre esforç per millorar el Tercer Sector Social, per ser convincents en la nostra tasca d’incidència política... necessitem informació actual sobre la situació de les entitats socials catalanes.

Content
Esquerra

Aquest és l’eslògan principal amb el qual la Taula del Tercer Sector Social hem volgut fer el llançament del primer Baròmetre del Tercer Sector Social. El Baròmetre és una eina de sector, que neix des del sector i per al sector.  I que ens ha de permetre saber millor quina és la nostra aportació a la societat, amb quines condicions ho fem i de quins mitjans disposem.

A dia d’avui, les entitats socials catalanes treballem amb un context molt difícil. Les entitats socials atenem a més persones, hem vist com ha baixat el finançament públic per a les nostres accions, però alhora hem guanyat complicitat i aconseguim més presència pública i més visibilitat.

Les entitats socials  tenim una important rellevància per a la cohesió del país i al voltant de la nostra missió: la vertebració de les entitats socials que treballem per avançar en drets socials, per la igualtat i la qualitat de vida de les persones, sense exclusions.

El Baròmetre que hem impulsat, i que publicarem cada any, també posa de manifest la necessitat de tenir informació fiable sobre la situació que viuen les entitats i el conjunt del nostre sector. Sense dades no som ningú i aquestes, ens ajudaran a ser més creïbles i mes eficients davant l’opinió pública,  a l’hora de fer la nostra incidència política, els mitjans de comunicació i el dins del propi sector.

Animem a totes les entitats socials a respondre el qüestionari del Baròmetre  perquè no podem fer incidència política si no disposem de dades fiables.

Dreta
Banner

Destacats