T'esperem! Nou debat 'Catalunya Social' sobre la pobresa en les dones

Acte presencial, previst per a l'1 de març. Atenció a la nova ubicació: Centre LGTBI de Barcelona. Imprescindible inscripció prèvia.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb el Diari Ara i el Centre LGTBI de Barcelona, organitza el dimarts 1 de març de 2022 a les 9:30h un nou debat 'Catalunya Social' per presentar el dossier 'La pobresa en les dones: el precari equilibri del treball i la conciliació', elaborat per Maria José González, professora agregada i investigadora al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i membre del Grup de Recerca en Sociodemografia (DemoSoc) i del Centre d’Estudis de Gènere (CEdG) del mateix departament.

A banda de presentar l'informe, també tindrà lloc un debat amb un testimoni i representants d'entitats del tercer sector expertes en aquesta matèria. Hi participaran:

  • Mabel Llevat Soy, representant de Fedelatina (Federación de Entidades Latinoamericanas de Catalunya).
  • Alba Coma, tresorera de FEICAT (Federació d'Empreses d’Inserció de Catalunya) i directora de Cartaes Tàrrega.
  • Laura Sales, membre de la comissió d'inserció sociolaboral d'ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social).

A l’acte també intervindran Mireia Mata, secretària d’Igualtats del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, i Raquel Gil, comissionada de Promoció d’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral de l’Ajuntament de Barcelona.

L'acte és presencial i ATENCIÓ! perquè se celebrarà en un nou emplaçament la sala d'actes del Centre LGTBI de Barcelona (C/Comte Borrell, 22. Barcelona. Metro Paral·lel L2-L3).

Imprescindible inscripció prèvia. El programa es pot consultar aquí.