Vota'ns! La Taula nominada als premis de l'European Social Network

'L'impacte dels tràmits administratius en l'accés a les prestacions social' és l'informe de la Taula del Tercer Sector i KSNET que està nominat a la categoria 'Research project' que reconeix iniciatives innovadores en l’àmbit social

Content
Esquerra

L’estudi ‘L’impacte dels tràmits administratius en l’accés a les prestacions social. Una perspectiva conductual', elaborat conjuntament per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i Knwoledge Sharing Network (KSNET), ha estat nominat als 2022 European Social Services Awards de l’ESN (European Social Network), la xarxa europea que aglutina els principals gestors dels serveis socials públics.

L'informe, que identifica els principals obstacles que es troba una persona per accedir a una prestació social, competeix en la categoria ‘Research projectque premia iniciatives innovadores en l’àmbit social. Les votacions són en línia i estan obertes al públic fins al 28 d’octubre

Vota!

  • Entra a aquest enllaç: https://essa-eu.org/vote/
  • Cerca la categoria 'Research project'
  • Selecciona ‘Accessing Social Benefits: The Impact of Administrative Procedures | Third Social Sector Platform of Catalonia, Spain’ i vota!
     

7 raons per guanyar l’#ESSA2022 de l’ESN 

1. Detecta els principals obstacles o problemàtiques que una persona es pot trobar en el camí de tramitació d’un ajut social d’emergència.

2. Explica el fenomen del non take-up en l’accés a les prestacions socials.

3. Analitza els defectes normatius de quatre prestacions socials essencials que s’atorguen a Catalunya: íngrés mínim vital, renda garantida de ciutadania, prestació pel pagament de deutes del lloguer i ajuts d’emergència social per a famílies amb infants d’entre 0-16 anys.

4. Fa ús d’una perspectiva conductual per entendre com els factors socials, psicològics i cognitius afecten la presa de decisions de la ciutadania quan sol·licita una prestació. 

5. Recull bones pràctiques internacionals.

6. Inclou recomanacions per minimitzar, agilitzar i facilitar els tràmits administratius i garantir l’accés a aquests drets socials.

7. Està fet per persones expertes, amb la participació de l’administració, entitats socials i potencials beneficiàries.

Les votacions es tanquen el 28 d’octubre a les 00:00h i els guanyadors s’anunciaran el 17 de novembre. Necessitem el teu vot!