EAPN

'Coordinació territorial del Tercer Sector d'Acció Social per al reforç dels serveis socials públics'

El proper 10 de juny, EAPN-ES organitza la jornada semipresencial 'Coordinació territorial del Tercer Sector d'Acció Social per al reforç dels serveis socials públics' en col·laboració amb la seva xarxa territorial EAPN Cantabria. Les activitats seran en castellà i es duran a terme a la Biblioteca Central de Cantàbria, a Santander, de 10:15 a 13:15 h.

Fòrum juvenil de participació: 'El presente y el futuro de la Juventud en España'

El proper 7 de juny, València acollirà el Fòrum juvenil de participació: 'El presente y el futuro de la Juventud en España', organitzat per EAPN-ES en col·laboració amb la seva xarxa territorial EAPN CV - Xarxa per la Inclusió. La trobada es celebrarà a la Sala Goerlich del Centre del Carme Cultura Contemporània de 9:30 a 14:00 h.

EAPN i la Taula del Tercer Sector analitzen els desafiaments de la digitalització per a les entitats socials

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social ha celebrat aquest 14 de desembre, en col·laboració amb la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Jornada en línia 'Digitalització en el Tercer Sector'. L’acte ha comptat amb la participació de més de 80 persones expertes de la societat civil, personal tècnic d'entitats socials i representants de les administracions públiques.