EAPN

"Garantía Infantil para combatir la Transmisión Intergeracional de la Pobreza"

EAPN-ES organitza el webinar "Garantía Infantil para combatir la Transmisión Intergeracional de la Pobreza" per analitzar les eines i estratègies d'àmbit europeu que busquen trencar amb el cercle de la transmissió intergeneracional de la pobresa, aprofundint en la seva aplicació a l'Estat espanyol.

Cal inscripció prèvia. 

'Incidencia y defensa de los derechos sociales'

EAPN-ES organitza el seminari 'Incidencia y defensa de los derechos sociales' el 19 de desembre a les 10h en modalitat virtual. La jornada servirà per aprofundir en les tendències, reptes i desafiaments futurs per als Serveis Socials d'àmbit estatal i autonòmic, posant sobre la taula experiències existents i explorant models de col·laboració, cooperació i coordinació entre les entitats del Tercer Sector d'Acció Social i les administracions públiques. 

'Coordinació territorial del Tercer Sector d'Acció Social per al reforç dels serveis socials públics'

El proper 10 de juny, EAPN-ES organitza la jornada semipresencial 'Coordinació territorial del Tercer Sector d'Acció Social per al reforç dels serveis socials públics' en col·laboració amb la seva xarxa territorial EAPN Cantabria. Les activitats seran en castellà i es duran a terme a la Biblioteca Central de Cantàbria, a Santander, de 10:15 a 13:15 h.

Fòrum juvenil de participació: 'El presente y el futuro de la Juventud en España'

El proper 7 de juny, València acollirà el Fòrum juvenil de participació: 'El presente y el futuro de la Juventud en España', organitzat per EAPN-ES en col·laboració amb la seva xarxa territorial EAPN CV - Xarxa per la Inclusió. La trobada es celebrarà a la Sala Goerlich del Centre del Carme Cultura Contemporània de 9:30 a 14:00 h.

EAPN i la Taula del Tercer Sector analitzen els desafiaments de la digitalització per a les entitats socials

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social ha celebrat aquest 14 de desembre, en col·laboració amb la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Jornada en línia 'Digitalització en el Tercer Sector'. L’acte ha comptat amb la participació de més de 80 persones expertes de la societat civil, personal tècnic d'entitats socials i representants de les administracions públiques.