Apunta’t a la Magic Line SJD 2021 

La mobilització solidària de Sant Joan de Déu serà el 13 de juny i arriba amb més força que mai i creixent arreu del territori. 

Content
Esquerra

La vuitena edició de la Magic Line SJD serà el 13 de juny (ATENCIÓ canvi de data!). Aquest any la mobilització solidària de Sant Joan de Déu caminarà sota el lema ‘Més que mai’ i proposa un model 100% segur i adaptat a la situació sanitària

Aquest any, les inscripcions seran per grups bombolla, en equips de 2 a 6 persones. Grups de famílies, escoles, amistats i empreses crearan el seu Bubble Team i se sumaran com sempre a un repte solidari per captar fons, que es destinaran a projectes socials dirigits a persones en situació de vulnerabilitat. La nova modalitat també preveu que es pugui crear un Magic Team: aquest és un equip líder, també de 2 a 6 persones, però que té la capacitat d’aglutinar altres Bubble Teams, per exemple, d’una mateixa escola o empresa. A més, aquest any, el recorregut serà lliure i cada equip triarà per on caminar i podrà fer-la des de Catalunya fins a qualsevol racó del món.

La crisi sanitària que estem vivint ha comportat conseqüències econòmiques i socials dramàtiques, especialment per aquelles persones que ja vivien una situació de vulnerabilitat. Per això, la Magic Line és més necessària que mai: aquest any tots els recursos que s’aconseguiran entre tots i totes es destinaran a projectes socials dirigits a les persones que pateixen les conseqüències de la pandèmia

La mobilització ha recaptat, al llarg de totes les edicions a Barcelona, Mallorca i València, 2.098.849 euros, amb els quals s’han finançat més de 500 projectes.

Part inferior